à la Catering Express

Contact

Răspundem în maxim 24 de ore

Completează formularul sau intră în legătură cu noi direct prin telefon sau email

Ai nevoie de servicii de catering în București sau Ilfov?

Indiferent că vrei să asiguri prânzul angajaților sau organizezi o petrecere, dacă pregătești o nuntă de vis sau un botez, intră în legătură cu noi și te vom ajuta să îți surprinzi oaspeții sau colegii!

Telefon

Știi exact ce vrei?

Completează formularul de mai jos iar noi te vom contacta cu informații suplimentare în maxim 24 de ore!

  Vezi selecția de meniuri

  sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

  Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

  Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

  Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

  Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

  Restaurant "The Old Sibiu" Calea Victoriei

  "The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.