Dovleacul

Odata cu venirea anotimpului rece fiecare dintre noi ne gandim cum sa facem sa ne protejam copilasii de diferite afectiuni specifice, de viroze etc.

Dupa cum stim unul dintre mijloacele la indemana e alimentatia echilibrata.
A la Catering va prezinta DOVLEACUL, protagonistul toamnei, care, desi nu pare, are numeroase proprietati pe care nu le cunoastem cu totii.

Dovleacul, aliment specific toamnei si indragit pentru gustul dulce foarte placut, detine proprietati nutritive cu beneficii multiple pentru sanatate. 
Acest rod principal al sezonului rece este surprinzator de bogat in
antioxidanti si vitamine, putand fi inclus in numeroase retete sanatoase si apreciate.

Pe langa faptul ca furnizeaza un numar mic de calorii, dovleacul este o
sursa generoasa de vitamina A, antioxidanti flavonoizi polifenolici si carotenoizi, nutrienti care s-au dovedit esentiali starii de sanatate in numeroase demersuri stiintifice de specialitate.

Pe langa imbunatatirea vederii, stimularea pierderii in greutate, reducerea nivelului de colesterol rau,diminuarea riscului de
cancer, protectia suplimentara a  pielii, imbunatatirea starii de spirit si refacerea mai rapida dupa depunerea efortului fizic,

DOVLEACUL asigura  intarirea sistemului imunitar. 
Acesta este o sursa  importanta de vitamina C, nutrientul necesar sistemului imunitar. O portie de dovleac gatit asigura aproximativ 20% din cele 60 de mg de vitamina C necesare zilnic pentru o imunitate de fier.
Noi va propunem SUPA CREMA DE DOVLEAC!

A la Catering – cu multa dragoste pentru copii