à la Catering Express

Catering București & Ilfov

Candy bar

Fie ca vorbim despre o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară, alegerea unui candy bar nu este tocmai cel mai ușor lucru, trebuie să existe un echilibru între gust, design, tematică pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești.

Candy bar-ul a devenit un adevărat must have și cel mai delicios accesoriu pentru evenimentul tău.

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, Nord (OtopeniCorbeancaBalotești etc.)

à la Catering Express – Servicii de catering în București și Ilfov

Ofertă Candy Bar

exemplu pachet Candy Bar pentru 30 persoane

Candy Bar 1

Lolipops – 5 buc

Cupcakes cu crema – 10 buc

Cupcakes cu martipan – 10 buc

Pricomigdale umplute -15 buc

Macarons – 13 buc

Cupe mousse – 12 buc

Cakepops – 15 buc

Miniprajituri asortate – 3 Kg

Biscuiti personalizati – 15 buc

Bezele colorate – 100 gr

 

• Produsele sunt decorate conform temei (ex. Micky Mouse, Minnie Mouse, Prințesa Sofia sau alt décor cerut de client)

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Calea Victoriei

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.