Catering București & Ilfov

Meniu nuntă

Înțelegem stresul de a vă asigura că ați ales meniul potrivit pentru formatul și fluxul evenimentului dumneavoastră. Indiferent dacă pregătiți o recepție cu sosire și plecare pentru 300 de oaspeți sau o cină intimă, vă asigurăm totul.

Nu vedeți ce căutați în meniurile noastre? Permiteți-ne să personalizăm un meniu exclusiv pentru a se potrivi exact cu viziunea dvs. pentru ziua nunții. Lucrăm adesea cu miri care doresc să încorporeze bucătăria internațională în nunta lor. Vă vom asculta ideile și vom executa un meniu adaptat gusturilor dumneavoastră.

Catering cu tradiție în București & Ilfov

Meniu prânz, meniu office, catering copii, food delivery, catering evenimente, catering evenimente private, catering evenimente corporate, catering companii, catering școli, catering grădinițe, catering after school, catering sector 1sector 2sector 3sector 4sector 5sector 6, zona BaneasaPiperaIlfov, Nord (OtopeniCorbeancaBalotești etc.)

à la Catering Express – Servicii de catering în București și Ilfov

Meniu catering nunți și cununii

Comandă minimă 10 porții

Varianta 1

GUSTARE RECE

  • Rulada de pui cu fructe confiate
  • Terina de curcan cu jeleu de sfecla rosie
  • Chiftelute asortate in crusta de susan
  • Vol au vent cu rucola, prosciutto si parmezan
  • Mini frigarui caprese cu busuioc
  • Trandafir din salam uscat
  • Rulou de branza in mantie de lipie cu ardei rosu
  • Icre de crab cu codita de lamaie
  • Mix masline aromatizate cu ierburi

sau

  • Vol au vent cu rucola, parmezan si prosciutto
  • Humus cu ardei copt
  • Mezeluri fantezie
  • Mix de cruditati cu sos tatziki
  • Somon fume’ cu capere pe canape de lamaie
  • Terina de pui cu legume invelita in jeleu de morcov
  • Rulada de sunca si cascaval
  • Mix de masline aromatizate cu ierburi

PESTE

  • Salau in crusta de sos alb cu migdale
  • Cartofi natur si baby morcov cu sos de capere si lamaie

SARMALE

  • Sarmale in foi de varza cu mamaliga, costita crocanta, ardei iute si smantana

FEL PRINCIPAL

  • Mix grill (ceafa de porc, piept de pui, carnati proaspeti)
  • Cartofi gratinati la cuptor cu cascaval
  • Salata de varza alba cu morcov si marar

Varianta 2

GUSTARE RECE

  • Vol au vent cu salata de cruditati si pui
  • Mix de afumatura pe pat de portocala
  • Rulou de somon cu pasta de branza in crusta de alge
  • Rulada de pui cu prune invelita in jeleu de morcov
  • Rulou de cascaval cu sunca in mantie de mac
  • Surimi pe pat de rucola
  • Choix cu pasta de branza
  • Mix de maslinearomatizate cu ierburi
  • Crostini cu salata de vinete si rodie

sau

  • Rulou de somon cu pasta de branza in crusta de alge
  • Salata de vinete cu boabe de rodie
  • Chorizo pe pat de castravete
  • Prosciutto si pepene galben
  • Mix de  legume cu sos Tzatziki
  • Rulou de sunca cu legume
  • Rulada de pui cu prune uscate in jeleu de morcov
  • Terina de curcan in jeleu de sfecla rosie

PESTE

  • Somon in crusta de susan bicolor
  • Legume sotate in unt
  • Sos lemmon butter

SARMALE

  • Sarmale in foi de varza cu mamaliga, costita crocanta, ardei iute si smantana

FEL PRINCIPAL

  • Muschiulet de porc invelit in bacon si pulpa de pui grill
  • Cartofi Boulanjer
  • Sos Demiglace
  • Salata de varza rosie

sau

  • Cotlet de porc cu os
  • Cartofi Boulanger
  • Sos Demiglace
  • Salata de varza alba

Varianta 3

GUSTARE RECE

  • Vol au vent cu rucola, prosciutto, parmezan
  • Piept de rata afumat pe pat de portocala
  • Terina de pui cu mozaic de legume in jeleu de morcov
  • Frigaruie chiftelute mixte cu susan
  • Caprese spaniol
  • Branzeturi fine in crusta de mac
  • Parfait de ficat de rata cu cogniac
  • Raffaello din branza de burduf in crusta de cocos
  • Somon fumé cu capere pe canapé de lamaie
  • Mix de masline aromatizate cu ierburi

PESTE

  • Lup de mare cu legume mediteraneene, lamaie si sos Champagne

SARMALE

  • Mix de sarmale: foi de vita si foi de varza invelite in bacon
  • Mamaliguta, smantana si ardei iute

FEL PRINCIPAL

  • Rulada de vita, involtini de pui cu sos de sfecla rosie
  • Cartof copt cu sos de branza
  • Salata de varza bicolora

Cununie Silver

GUSTARE RECE

  • Ruladă de pui cu prune uscate
  • Rulou de şuncă cu caşcaval în crustă de mac
  • Chifteluţe asortate
  • Nufăr de roşie umplută cu salată de vinete
  • Bărcuță de ardei cu pastă de brânză picantă
  • Vol au vent cu pasta de măsline negre şi avocado
  • Mini caprese stropit cu sos pesto
  • Mix de măsline 

FEL PRINCIPAL

  • Mix grill porc, pui şi cârnăciori de casă servite cu sosuri
  • Cartofi mozaic cu unt  
  • Salată mixtă de varză
  • Melanj crocant (alune şi covrigei)
  • Mix de fructe

REFRESHMENTS

  • Suc natural de portocale

BĂUTURI ALCOOLICE

  • Whiskey – J&B
  • Vodca – Absolut 
  • Martini  Bianco
  • Campari
  • Vin – Recaş

Cununie Gold

GUSTARE RECE

  • Rulou de şuncă cu caşcaval în crustă de mac
  • Nufăr de roşie umplută cu salată de vinete
  • Terină de curcan cu mozaic de legume
  • Bărcuță de ardei cu pastă de brânză picantă
  • Mini caprese stropit cu sos pesto
  • Somon fume pe canapé de lămâie
  • Parfe de ficat de casă cu stafide şi cognac 
  • Mix de masline

FEL PRINCIPAL

  • Cotlet de porc sicilian şi piept de pui cu sos gorgonzola
  • Cartofi aurii şi legume sotè
  • Melanj crocant (alune şi covrigei)
  • Mix de fructe

REFRESHMENTS

  • Suc natural de portocale

BĂUTURI ALCOOLICE

  • Whiskey – J&B,
  • Vodca – Absolut, 
  • Martini  Bianco,
  • Campari
  • Vin – Recaş

Vezi selecția de meniuri

sau contactează-ne să punem la punct o ofertă personalizată

Meniurile, pe care le puteti servi in cadrul mediului dvs la birou, acasa sau in cadrul unor locatii alese de dvs., sunt atent concepute. Pentru cei mici avem meniuri speciale, adaptate nevoilor lor nutritionale ( cu putina sare, consum ponderat de carne, multe fructe si legume, lactate etc)

Livram in scoli, gradinite, crese, spatii de joaca etc si tinem permanent cont de opinia clientilor nostri: parinti, copii, educatori, medici nutritionisti etc

Ne dorim sa va oferim preparate sanatoase, gustoase, crude sau gatite, dar cu putine grasimi si ingrediente cat mai sanatoase. O selectie atenta a legumelor in functie de sezon este o preocupare zilnica, iar majoritatea retetelor respecta regula celor cinci ingrediente. Vrem sa stim ce mancam, de aceea suntem atenti la acest detaliu.

Oferta noastra este realizata in functie de sezon, de perioada mesei (mic dejun, pranz, cina) etc. in functie de gusturile clientilor nostri si de nevoile lor. Realizam si bufete, coffee break-uri, evenimente la beneficiari sau in locatiile noastre de diverse tipuri (vegetariene, mixte sau vegan, traditionale sau clasice, cu tenta urbana sau pur si simplu cu ingrediente la alegere).

Restaurant "The Old Sibiu" Calea Victoriei

"The Old Sibiu" vă stă la dispoziție cu o locație care poate susține evenimente cu invitați între 20 și 150 de persoane.